Honlapunk PIACTÉR oldalán szövetkezetünk tagjainak termékeit, szolgáltatásait szeretnénk bemutatni. Célunk, hogy megismertessük azokat a lehetőségeket, amelyeket tagságunk egymás számára nyújtani tud, és természetesen fel kívánjuk hívni honlapunk minden látogatójának a figyelmét ezekre a vállalkozásokra.

PIACTÉR * PIACTÉR *PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR


PIACTÉR * PIACTÉR *PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR

MOLNÁR KÁLMÁN - GALGÓCZY ÁGNES

Kálmán és Ágnes Szigetköz kincseiből készítenek különleges minőségű, egyedi összetételű, tartósítószer mentes kézműves szörpöket, lekvárokat, zöldségkrémeket.

Rendszeresen, minden szombaton árusítanak a mosonmagyaróvári piacon, valamint a havi rendszerességgel a győri Dunakapu téren megrendezésre kerülő, "Védd a helyit, vedd a kisalföldit" jelmondatú, a kisalföldi termelők portékáinak bemutatását célzó vasárnapi vásárnapokon.

Termékeik ezen kívül megrendelhetők honlapunkról is e-mail-ben a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen vagy a Piactér kezelőjének, Keserű Józsefnek +36 20 800 2452 mobilszámán.

Kálmán és Ágnes jelenleg aktuális áruválasztéka:

Lekvárok (250 ml)  -  800,-Ft/üveg

Eper, Fenyőrügy, Sárgabarack homoktövissel, Fekete ribizli, Alma ananásszal, Bodzavirág (alma sűrítménnyel), Meggy, Csipkebogyó, "4" gyümölcs (cseresznye, meggy, ribizli, málna), Fekete berkenye (hozzáadott cukor nélkül), Cseresznye-málna (hozzáadott cukor nélkül), Cseresznye-áfonya (hozzáadott cukor nélkül)

Lekvárok (390 ml)  -  950,-Ft/üveg

Sárgabarack, Fekete ribizli, Neggy, Csipkebogyó

Zöldség krémek (250 ml)  -  700,-Ft/üveg

Medvehagyma olívaolajban, Paprika krém (csípős), Paprika krém (csemege), Zöldségkeverék (főzéshez, nyers "Vegeta" helyett)

Gyümölcs szörpök (500 ml)  -  1.400,-Ft/üveg

Fekete ribizli, Sárgabarack, Csipkebogyó, Fekete berkenye, Meggy, Csipkebogyó madárberkenyével, Ringló, Eper, Cseresznye fekete áfonyával

Gyógynövény szörpök (500 ml)  -  800,-Ft/üveg

Citromfű, Pitypang, Kakukkfű, Ragadós galaj, Tyúkhúr, Muskotályzsálya-citromfű, Bodzavirág, Menta, Oregáno, Komló, Parlagfű, Muskotályzsálya, Diólevél

Gyógynövény szörpök (500 ml)  -  1.000,-Ft/üveg

Levendula, Fenyőrügy, Lilaakác gyömbérrel

PIACTÉR * PIACTÉR *PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR


PIACTÉR * PIACTÉR *PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR

NAGY BALÁZS - ACRIL ART GROUP

AKRIL ALAPANYAGÚ ASZTALOSIPARI TERMÉKEK KÉSZÍTÉSE

Amennyiben Ön már gondolkodott fürdőszobai illetve konyhabútor készíttetésén, a bútorral kapcsolatos elvárásai között felmerülhettek az alábbiak:

- a maximális higiénia biztosítása

- a könnyű tisztántarthatóság igénye

- az esztétikus kivitelezés szem előtt tartása

- az alkalmazott anyag kellemes tapintás és hő érzete

- igazán profi, maximálisan időtálló bútor megalkotása.

Ezen elvárások minél tökéletesebb kielégítésében tudunk az Ön segítségére lenni az általunk kínált megoldásokkal.

Cégünk a belsőépítészetben egyre nagyobb teret hódító akril anyagokból készít különböző termékeket, bútorokat magas minőségi színvonalon, közel 20 éves szakmai tapasztalattal.

Az akril tulajdonságai: víz-, sav-, lúg-, penészálló, antibakteriális, éppen ezért a nagy igénybevételnek kitett felületeknél ideális a felhasználók számára.

További előnye, hogy nagy felületek megmunkálásánál a toldásokat színazonos ragasztóval egyesítve, a polírozás után láthatatlan felülettel rendelkezik, amely teljesen vízzáró! 

Az egyedileg kialakítható, perem és hézag nélkül beépített mosdók, mosogatók pedig maximálisan alkalmazkodnak a megrendelői igényekhez! 

Magánszemélyek elsősorban konyhai munkalapokat, mosdópultokat, ablakpárkányokat, falburkolatokat rendelnek.

Közületi megrendeléseink főleg bevásárló központok, irodaházak, kórházak közönségforgalmi mosdópultjai, recepciós pultjai, labor pultjai, szekrényei.

Üzemünkben az akril feldolgozás elengedhetetlen gépparkja áll rendelkezésünkre, mint pl.: CNC felsőmarógép, termoformázó vákuumprés.

Kollégáink mind magasan képzett, tapasztalt asztalos mesterek; nagyon komoly referencia munkákat tudhatunk magunkénak, megrendelőink nagy megelégedettségére.

Termékeinket, referenciáinkat részletesen megtekintheti cégünk www.acrilart.hu honlapján.

Ha tájékoztatásunk felkeltette érdeklődését, esetleg további információra lenne szüksége, kérjük, keressen minket a Szövetkezet Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címén vagy a Piactér kezelőjének, Keserű Józsefnek +36 20 800 2452 mobilszámán.

PIACTÉR * PIACTÉR *PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR


PIACTÉR * PIACTÉR *PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR

NAGY IMRE – NAPSUGÁR GYÜMÖLCSLÉ CSALÁD

Imre gyümölcslevei 100% gyümölcsléből készülnek, hozzáadott tartósítószer és színezék nélkül. Ennek köszönhetően, amellett, hogy pótolják a gyümölcslevet fogyasztó folyadékveszteségét, szervezete sok értékes vitaminhoz juthat anélkül, hogy a túladagolás veszélye fennállna.

Kezdetekben Imre csupán almalevet gyártott, mostanra azonban többek közt meggy, bodza, őszibarack, fekete ribizli natúrlevek, valamint szörpök és dzsemek is készülnek üzemében, emellett Imre bérgyártást is vállal.

Termékei egyáltalán nem tartalmaznak tartósítószert, adalékanyagot, cukrot, így Ön megismerheti a gyümölcsök, zöldségek természetes ízeit, zamatát.

Imre almáskertje a 86-os főút mellett Csorna és Szilsárkány között található, Csornát elhagyva az első almáskert balra, míg Szilsárkány felől a második almáskert jobbra. Az almáskert bejáratánál kialakított üzlethelyiség egész évben folyamatosan nyitva tart, benne a teljes árukínálat megtalálható. Ugyanitt szezonálisan friss gyümölcshöz is hozzá lehet jutni.

Ezen kívül Imre és termékei megtalálhatók a havi rendszerességgel a győri Dunakapu téren megrendezésre kerülő, "Védd a helyit, vedd a kisalföldit" jelmondatú, a kisalföldi termelők portékáinak bemutatását célzó vasárnapi vásárnapokon.

A Napsugár termékek megrendelhetők honlapunkról is e-mail-ben a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen vagy a Piactér kezelőjének, Keserű Józsefnek +36 20 800 2452 mobilszámán.

Imre jelenleg aktuális áruválasztéka:

Imre termékeivel kapcsolatban rengeteg további információt talál a www.napsugaralmale.hu honlapon.

PIACTÉR * PIACTÉR *PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR


PIACTÉR * PIACTÉR *PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR

HABA VILMOS – HAFÉM CSAPMŰHELY

 

Haba Vilmos egyéni vállalkozóként csaptelepek, fürdőszoba-felszerelési cikkek és munkavédelmi eszközök kereskedelmével, továbbá csapműhelyében csaptelep- és szerelvénygyártással, szereléssel foglalkozik.

Vilmos vállalkozásai során immár 30 éves kereskedelmi tapasztalattal rendelkezik. Ezt gyakorlatilag a szocialista hiánygazdaságtól a mai túlkínálatig, az anyagbeszerzéstől, az üzletkötésen át, export-import, valamint a hazai kis- és nagykereskedelem aktív résztvevőjeként szerezte. Fémipari szakmája miatt az elmúlt 25 évben főleg a színesfémből készült termékek álltak közel hozzá, így elsősorban az épületgépészeti anyagok, főként finomszerelvények és az ivóvízzel kapcsolatos dolgok gyártásában, forgalmazásában, fejlesztésében vett részt. Szakmai érdeklődése kiterjedt a különféle gyártástechnológiákra, az egyszerűtől az egészen kifinomult megoldásokig a csaptelepek és kapcsolódó szerelvények létrehozása során.

A Hafém Csapműhely által forgalmazott termékeknél az alábbi szempontok szerint lett kialakítva a választék:

- Olcsóság (köszönhető a főleg kínai, de jó minőségű alapanyagoknak)

- Megbízhatóság (a működés során egyszerű technikai megoldások, kevés kopó alkatrész)

- Tartósság (általában egyszerű, de stabil anyagok)

- Könnyű javíthatóság (olcsón és könnyen beszerezhető szabványos pótalkatrészek, egyszerű szerszámok)

- Választék a hagyományostól a jelenleg divatosig.

Vilmos csaptelepeivel és egyéb termékeivel minden vasárnap megtalálható Győrben, az ETO Park parkolójában működő jól ismert piacon.

Ezen kívül a teljes termékválaszték megtekinthető és beszerezhető a www.hafem.hu honlapon működő színvonalas webáruházból.

Itt az alábbi termékkategóriák közül válogathat:

- Csaptelep alkatrészek

- Védőkesztyűk, munkavédelmi eszközök

- Csaptelepek

- Zuhanyfejek, zuhanycsövek, tartók

- Golyóscsapok, kerti csapok

- WC ülőkék

- Víztisztító készülékek, szűrőbetétek

- Szerszámok, csapos kannák

A honlap "Szerelési útmutató" menüpontja alatt szerelési segédletek, tanácsok találhatók, melyeket folyamatosan bővít és amelyet azok figyelmébe is ajánl, akik nem szándékoznak vásárolni, csak segítséget keresnek a meglévő csapszerelvényük javításához.

 

A tájékoztatásunkkal kapcsolatban esetlegesen felmerülő kérdéseit természetesen honlapunk Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címén vagy a Piactér kezelőjének, Keserű Józsefnek +36 20 800 2452 mobilszámán is felteheti.

PIACTÉR * PIACTÉR *PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR


PIACTÉR * PIACTÉR *PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR

DR. KENÉZ ZSOLT - BENU KRISTÁLY GYÓGYSZERTÁR

Saját elmondása szerint Zsoltot a betegek informálása, segítése a gyógyulásban vonzotta a gyógyszerészi hivatáshoz..
Munkája során 2009-ben jutott el oda, hogy megalkotta saját elméletét, az "Egészség négyszöget /kvadráns/"-t. 2009. augusztus 20-ára készült el az első változata, és magával vitte Bösztörpusztára a MOGY-ra.  Ott még nem volt lehetősége nyilvánosság előtt előadni, de 2009. októberében a pécsi akupunkturás orvoskongresszus homeopátiás szekciójában már bemutatta egy előadás kapcsán.

Elkészítésekor két dolog motíválta:

1. A sok információt, tudást, amit tanult, igyekezett egy egységes rendszerbe foglalni, a legegyszerűbb rendszerben elhelyezni.

2. Az ember állandóan keresi az "igazságot", a "tökéletes megoldást". De a világban egy biztos: a változás. Az egészség, az élet bonyolult folyamatok összessége, azaz egy dinamikus egyensúlyi állapot, tehát ennek a dinamikus egyensúlyi állapotnak a befolyásolása több módszerrel is lehetséges. A különböző módszereket könnyebb egymás mellett használni, ha képesek vagyunk egy összefüggő rendszerben kezelni, értelmezni a folyamatokat, lehetőségeket.

A Dr. Kenéz Zsolt által irányított BENU Kristály Gyógyszertár szakszerű, magas színvonalú gyógyszertári kiszolgálással, szaktanácsadással és a gyógyszertár működését kiegészítő webpatikával, egy könnyen kezelhető, információkban gazdag webáruházzal áll mindannyiunk rendelkezésére.

A BENU Kristály Gyógyszertár elérhetőségei:

9011 Győr, Körtér 80.
Tel. :                +36 96 527 968
Video tel.:        0696 898 246
Mobil tel.:        +
36 20 364 9937
honlap:            www.kmkristaly.hu
e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

A WEB Patika online gyógyszertár elérhetősége:

www.mpatika.hu
Telefonos segítség: +36 20 214 6145, E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

A Kristály Gyógyszertár szolgáltatásai

I. Életmód tanácsadás - fizikai közérzetjavítás:


Ennek alapja, hogy a táplálkozástudományi kutatások mai állása szerint hiába próbálunk egészségesen táplálkozni, például sok zöldséget és gyümölcsöt enni, táplálékkiegészítők nélkül nem tudjuk biztosítani a szervezetünk számra szükséges tápanyagokat és vitaminokat. Ezt nevezik a szakirodalomban minőségi éhezésnek.

A Humán Body Scenner, a HBS- a legújabb elektronika segítségével mérni tudja a finom elektromágneses hullámokat, melyeket az emberi szervezet bocsát ki, majd az eredményeket kiértékeli. A HBS figyelmeztet az észlelt eltérésekre, és arra, hogy a szervezetben hol lehet ennek az oka. Ez lehetővé teszi, hogy az életstílus kisebb módosításával időben reagáljunk az esetleges eltérésekre, és a lehető legjobban harmonizáljuk a szervezetet a célzott étrendkiegészítő ajánlással.

A másik, az éltmód tanácsadást elősegítő eljárás a BEMERR fizikai érterápia

Ennek tudományos alapja a létfontosságú mikrokeringés. A  mikrokeringés, vagyis a kicsi és a legapróbb erecskék finom és szerteágazó hálózata, rendkívül fontos terület az emberi vérkeringés működése szempontjából.  A mikrokeringés látja el az emberi test sejtjeit oxigénnel és tápanyagokkal, illetve kulcsfontosságú eszköze az anyagcsere-végtermékek elszállításának is.

A mikrokeringés tehát nagyban meghatározza a gyógyszerek, tápanyagok és étrendkiegészítők hasznosulását, illetve korlátozott működése számos közérzetzavart és betegséget okozhat vagy erősíthet fel.
A fizikai és szellemi teljesítőképesség, a növekedési és gyógyulási folyamatok, valamint számos megbetegedés közvetlenül kapcsolódik a mikrokeringéshez.

A BEMER fizikai érterápia stimulálja a korlátozottan működő vazomóciót ( a véredények önálló mozgását), ezzel serkentve a mikrokeringést.

A BEMERR Fizikai Érterápia egyszerűen és mindenki számára használható.

A legnagyobb hasznot a tartós otthoni alkalmazás jelenti. A BEMERR terápia az egyik leghatékonyabb kezelési lehetőség a mikrokeringés serkentésére. Csupán 2x 8 perces mindennapi alkalmazás. ENNYIRE EGYSZERŰ "SOKAT" TENNI AZ EGÉSZSÉGÉRT.

Az elért eredményeket a 2014-ben a Berlini Mikrocirkulációs Intézetben készült értékelési jelentés ismerteti részletesen:

27 %-kal gyorsabb vazomóció
29%-kal jobb véreloszlás a kapillárisokban
31%-kl gyorsabb vénás elfolyás
29%-kal magasabb oxigén-kinyerés
(A fenti adatok 30 napos kezelés utáni elért legnagyobb értékek)

KERESSE ÉS PRÓBÁLJA KI A KRISTÁLY GYÓGYSZERTÁR SZOLGÁLTATÁSAIT SAJÁT ÉRDEKÉBEN, EGÉSZSÉGE ÉRDEKÉBEN, A CSALÁDJÁÉRT.

A Kristály Gyógyszertár további szolgáltatásai:

II. Egészségpénztári-, bankkártyák elfogadása.

III. Babamérleg bérlés.

IV. Összeállítják úti-, házi patikáját hagyományos és homeopátiás gyógyszerekből is.

V. Kozmetikai termékek és kozmetikai szaktanácsadások.
Gyártók-Márkák: La Roche-Posay, Vichy, Bioderma, Eucerin, Just, Starlife, NuSkin, Hélia-D, Nivea, Soliteint, Biomed, Naturland, Patikárium, BENU stb.

VI. Étrendkiegészítők széles választéka.

Kiemelt termékek:
- AltrientR C Liposzómás C vitamin
- AltrientR R-ALA Liposzómás R-alfa liponsav
- Salvestrolr Standard és SalvestrolR Xtra Fruktofort
- UltraCur+
- Just termékek: pl 31 gyógynövényolaj
- Nahrin termékek pl. Articsóka ital
- Goodwil termékek: Cartinorm, Profertil
- Huminiqum termékek
- Bonolact termékek
- Starlife termékek

Keresse, kérje a Gyógyszertár Törzsvásárlói Kedvezménykártyáját!

PIACTÉR * PIACTÉR *PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR


PIACTÉR * PIACTÉR *PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR

FARAGÓ CSILLA - HÍMESBOLT

Csilla 1992 óta foglalkozik hímzéssel, 1996-tól egyéni vállalkozóként..Első munkái manuális, lapos hímző géppel készültek. Később, ahogy nőtt a megrendelések száma, megvásárolta első automata gépét. Kollégáival 20 éves szakmai tapasztalattal, kiváló gépparkkal várja megrendelőit.Munkái több kategóriából állnak össze: munkaruházatokon, sapkákon, zászlókon, céglogókon, lakástextileken, keresztelő ruhákon, menyasszonyi ruhákon és egyéb kiegészítőkön mindenütt megjelennek Csilla hímzései.Egyedi megrendelésektől a széria hímzésekig vállal mindent, ami hímzés.Mindenki kedvére válogathat Csilla munkáiból honlapján, a www.himesbolt.hu cím alatt.

Faragó Csilla és Hímesboltja elérhetőségei:

Telefon: 06/20 912-6703

Cím: 9011 Győr, Molnár út 42.

Nyitvatartás: Hétköznap 8:00 – 18:00

E-Mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

PIACTÉR * PIACTÉR *PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR * PIACTÉR


Bejelentkezés


Termékkategóriák

Kosár
A kosara jelenleg üres.

Keresés

"Élni fog a nemzet, amely összetart!" (Arany J.)

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa14
mod_vvisit_counterTegnap23
mod_vvisit_counterEzen a héten37
mod_vvisit_counterMúlt héten187
mod_vvisit_counterEbben a hónapban64
mod_vvisit_counterMúlt hónapban1417
mod_vvisit_counterÖsszesen252716

Látogatók: 2 vendég online